Vijesti

22/08/2012 Mediteran Film Festival
Drugi dan MFF-a: Rock potres i američki izlog
Drugi dan Mediteran Film Festivala krenuo je radno već u 12 sati konferencijom za novinare na kojoj su se predstavnicima sedme sile obratili naši domaćini Robert Bubalo i Tomislav Topić, Sunshine Ison, američki ataše za kulturu u BiH i Mario Ćužić redatelj filma “Rock the Quake”.

Što se tiče filmskog dijela u 19 sati imali smo priliku ponovno zaviriti u američki izlog i pogledati “Osvetu električnog automobila”. Posebnu pažnju publika je dala projekciji filma “Connetced”, u kojem je kroz uzbudljivu vožnju toboganom mogla vidjeti što to znači biti spojen u 21. stoljeću. Čast zatvaranja druge večeri pripala je našem domaćem hercegovcu Mariu Ćužiću, koji nam iz Tokija donosi šaroliki dokumentarac “Rock the Quake”.  Drugu večer prikazan je i kratki zapis filma u nastajanju  “Ring of life”, produkcijske kuće Kadar.

Večeras od 19 sati krećemo s filmovima iz konkurencije a svečano otvaranje pripalo je hrvatskom dokumentarcu “Veliki dan”.Copyright © 2000-2017 MFF. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.