07/09/2007 Mediteran Film Festival
Treći dan festivala
Dok se u kinu «Borak» vrtio film za djecu «Duh u Močvari» Hrvatskog redatelja Branka Ištvančića turistička zajednica ŽZH upriličila je roštilj u Borku, na izvoru rijeke Lištice, gdje su filmofili i ekipa festivala uživali u prirodi. 

U 17 sati prikazano je 10 filmova s One Take Film Festivala. Ovaj festival u konkurenciji ima filmove snimljene u jednom kadru, a ovo je bio najbolji izbor u protekla tri izdanja festivala. U Grad je doputovala i Francuska redateljica Lucia Sanchez koja je otvorila projekciju konkurencije s filmom «Pick-Up» u 19 sati. Također su prikazani filmovi «Posljednja predstava» omiljenog Španjolskog redatelja Širokobriješkoj publici Jorga Tura koji se odlično zabavljao i «Budućnost» Claudia Zuliana koji produljuje boravak u BiH kako bi posjetio Sarajevo i Mostar.



U 21 sat prikazan je film u konkurenciji «Suveniri» simpatičnog Izraelca Halila Efrata. U programu kontroverzni dokumentarci publika je vidjela Američki film «Most». Fešta se nastavila u caffeu «Start» kod Paje.






Copyright © 2000-2024 Mediterranean Film Festival. All rights reserved.