06/03/2013 Mediteran Film Festival
Filmska karavana ‘Operacija Kino’ stiže u Široki Brijeg
Od 15. do 19. ožujka u kino dvorani ‘Borak’ biti će prikazano osam filmova u sklopu projekta Operacija Kino, koji je u Širokom Brijegu organiziran u suradnji s Mediteran Film Festivalom. Operacija Kino je filmsko-obrazovni program koji, u suradnji sa Transylvania International Film Festival, Sofia International Film Festival, Sarajevo Film Festival i Istanbul International Film Festival, promovira svjetska, europska i regionalna filmska ostvarenja.

Programi se razlikuju od zemlje do zemlje, mjesta do mjesta, ali osnova je ista: kvalitetan program i festivalsko iskustvo gledanja filmova kao garancija povratku publike kvalitetnom filmu u kino dvoranama i ljetnim kinima van festivalskih dana i uobičajenih festivalskih gradova. Cilj projekta jeste razvoj filmske umjetnosti, obrazovanja mladih, te lakši pristup filma široj publici, što kao krajnji cilj ima povratak kina u našu svakodnevnicu.

Pored Širokog Brijega svojevrsna filmska karavana, koja ide u susret svojoj publici, posjetit će i  Mostar, Čapljinu, Jajce, Neum, Stolac, Travnik, Tuzlu, Zenicu....

Ulaz na sve OK projekcije je besplatan, a više o filmovima kao i potpunom programu u kinu Borak možete vidjeti u nastavku.

Vidimo se!

OK ŠIROKI BRIJEG - Kino “Borak”

Petak, 15. ožujak
20:00 - OVO MORA DA JE TO MJESTO; Paolo Sorrentino

Subota, 16.  ožujak
16:00 – KOKO I DUHOVI; Daniel Kušan
20:00 - Punk Cinema: SVJETLA GRADA; Kenan Musić
21:00 - SVETI MOTORI; Leos Carax

Nedjelja, 17. ožujak
16:00 - TAJNA KUĆE KROKODILA; Cyrill Boss
20:00 - ONE; Malgorzata Szumowska

Ponedjeljak, 18. ožujak
20:00 - POLICAJAC; Nadav Lapid

Utorak, 19. ožujak
20:00 - TABU; Miguel Gomes







Copyright © 2000-2024 Mediterranean Film Festival. All rights reserved.