11/05/2013 Mediteran Film Festival
Natječaj za 14. MFF traje do kraja svibnja
U tijeku je natječaj za 14. Mediteran Film Festival (MFF) koji će biti otvoren kraja svibnja 2013. U tom razdoblju svi autori iz 22 mediteranske zemlje mogu prijaviti svoje filmove za natjecateljski program 14. MFF-a.  Svi detalji s uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na našoj web stranici.

Selektor će pregledati sve one filmove koji budu poslani najkasnije do 31. svibnja 2013. i čija će prijava ispunjavati sve zadane uvjete. Filmovi koji po procjeni selektora budu sadržavali najviše kvalitativne, estetske, umjetničke i tehničke vrijednosti, ući će u natjecateljski program 14. Mediteran Film Festivala. Od ove godine MFF djeli filmove u dva natjecateljska programa. U jednoj selekciji natjecat će se kratki dokumentarci u trajanju do 30 minuta, a u drugoj dokumentarni filmovi koji traju više 30 minuta.

Šesteročlani međunarodni žiri, koji će ocjenjivati filmove iz obje selekcije, će tijekom festivala odlučivati o najboljim dokumentarnim filmovima s prostora Mediterana, a o jednoj nagradi će odlučivati i publika. Nagradni fond 14. MFF-a je 7.000 KM (sedam tisuća konvertibilnih maraka). Ovogodišnji Mediteran Film Festival bit će održan od 26. do 31. kolovoza 2013. u Širokom Brijegu.







Copyright © 2000-2024 Mediterranean Film Festival. All rights reserved.