31/08/2013 Mediteran Film Festival
Vrijeme je za odluku: MFF projektor ide u ruke...
Posljednji dan 14. Mediteran Film Festivala,  vrijeme je za odluku. Već od 17 sati krenut ćemo s projekcijama u konkurenciji te će sveukupno biti prikazana 22 filma iz 11 zemalja.  O najboljima u okviru dugometražnog dokumentarnog filma odlučivat će Nedžad Begović, Dean Šoša  i Sergio Oksman  dok će u žirijju za  kratkometražni dokumentarni film odluku donijeti  Tomislav Ćavar, Jelena Jindra i Lucy Eagleson. O sudbini treće nagrade, MFF projektora, odlučuje  publika.

Nakon službene ceremonije proglašavanja pobjednika i uručivanja nagrada, koja će početi u 21sat, ljubitelji filma u širokobriješkom kinu ‘Borak’ imat će priliku vidjeti bh. premijeru filma ‘Kauboji’, Tomislava  Mršića, snimljenog  prema istoimenoj hit predstavi zagrebačkog kazališta Exit.

Danas je i posljednji dan filmskih radionica. Prikazat ćemo projekciju kratkog filma na kojem su polaznici, pod vodstvom Lucy Eaglson i Midge Costin, radili tijekom ovog radnog tjedna. Neslužbeni kraj još jednog filmskog druženja obilježit će after party kod Paje.  Vidimo se!







Copyright © 2000-2024 Mediterranean Film Festival. All rights reserved.