Vijesti

06/05/2014 Mediteran Film Festival
Prijavite film za 15. Mediteran Film Festival
U tijeku je natječaj za 15. Mediteran Film Festival koji će biti otvoren do 10. svibnja 2014. U tom razdoblju svi autori dokumentarnih filmova iz 22 mediteranske zemlje mogu prijaviti svoje filmove za natjecateljski program 15. MFF-a. Svi detalji s uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na našoj web stranici.

Selektor festivala Damir Čučić će pregledati sve one filmove koji budu poslani najkasnije do 10. svibnja 2014. i čija će prijava ispunjavati sve zadane uvjete. Filmovi koji po procjeni selektora budu sadržavali najviše kvalitativne, estetske, umjetničke i tehničke vrijednosti, ući će u natjecateljski program 15. Mediteran Film Festivala. MFF djeli filmove u dva natjecateljska programa. U jednoj selekciji natjecat će se kratki dokumentarci u trajanju do 30 minuta, a u drugoj dokumentarni filmovi koji traju više 30 minuta.

Šesteročlani međunarodni žiri, koji će ocjenjivati filmove iz obje selekcije, će tijekom festivala odlučivati o najboljim dokumentarnim filmovima s prostora Mediterana, a o jednoj nagradi će odlučivati i publika.Ovogodišnji 15. Mediteran Film Festival bit će održan od 25. do 30. kolovoza 2014. u Širokom Brijegu.


Copyright © 2000-2019 MFF. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.