Vijesti

25/05/2014 Mediteran Film Festival
Filmovi MFF-a na 4. Festivalu Novih
U organizaciji SB Filma četvrtu godinu zaredom, u Slavonskom Brodu, održat će se festival dokumentarnog filma ‘Festival Novih’ koji u svom programu već tradicionalno predstavlja i filmska ostvarenja s prijateljskog ‘Mediteran Film Festivala’.


U sklopu retrospektivnog programa ‘Mediteran Film Festivala’ uz ‘Rajski vrt’, izraelskog redatelja i pobjednika prošlogodišnjeg MFF-a Ran Tala, na programu ‘Festivala novih’ naći će se i španjolski dokumentarci ‘Pablova zima’ i ‘Mali svijet’, dokumentarni film Arsena Oremovića ‘U braku sa švicarcem’ te igrani film ‘Kauboji’ koji je prošlu godinu premijerno prikazan bh publici upravo u Širokom Brijegu na 14. MFF-u.  Čast zatvaranja festivala pripala je nagrađivanom dokumenatarcu Nebojše Slijepčevića ‘Gangster te voli’, koji je i na Mediteran Film Festivalu pobrao simpatije i osvojio nagradu publike.


Uz navedeno, festival koji će se ovu godinu održati od 26. svibnja do 1. lipnja predstavit će sveukupno 30 filmove iz regije i susjednih zemalja te će kao novost ovu godinu predstaviti i filmsku radionicu humora i satire koju će voditi Boris Šiber, urednik na BH televiziji, i Nenad Đurić, bosanskohercegovački redatelj, autor komedije "Nebo iznad krajolika".Više detalja o festivalu i potpuni program pogledajte na službenim stranicama SB Filma. Vidimo se na Festivalu Novih!


Copyright © 2000-2019 MFF. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.