Vijesti

31/07/2014 Mediteran Film Festival
I ove godine filmske radionice na MFF-u

MFF SCHOOL
Radionica za početnike – prvi stupanj

Pozivamo sve srednjoškolce koji do sada nisu bili polaznici filmskih radionica na Mediteran Film Festivalu da se prijave. Na radionici će usvojiti osnove filmskih vještina. Voditeljica radionice će biti američka redateljica i predavačica na filmskim školama gospođica Lucy Eagleson. Radionica će se održati 20. i 21. kolovoza s početkom u 9h. Sve prijave slati najkasnije do 15. kolovoza na kontakt email: ideal.coric@gmail.com

(napomena: Nakon radionice za početnike polaznici će se pridružiti grupi iz drugog stupnja)

Radionica za napredne – drugi stupanj

Na radionici drugog stupnja sudjelovati će polaznici prošlogodišnje radionice. Cilj radionice, koja će trajati šest dana, je snimi kratki igrani film. U šest dana svi polaznici će imati priliku da uđu u svijet režije, glume, produkcije, snimanja,montaže, tonske obrade i svih oni djelatnosti koje su nužne da bi nastao jedan film. Predavači na radionici su: američka redateljica i predavačica na filmskim školama gospođica Lucy Eagleson, Youtube post-production menadžer i redatelj Tyler Gunderson te snimatelj Antoni Ćorić.

Plan radionice:

25.8. - ponedjeljak: Polaznici radionice će radit na pisanju scenarija zajedno s predavačima. Raspravljati će se o osnovnim djelatnostima potrebnim za nastajanje filma kao što su gluma, režija, produkcija, snimanje, montaža, ton i struktura samog filmskog djela.
26.8. - utorak: Traženje lokacija za snimanje, pisanje knjige snimanja, rasprave o eventualnim promjenama u predprodukciji.
27. i 28. - srijeda i četvrtak: Snimanje filma na odabranim lokacijama.
29. 8. petak: Montaža filma i dizajn zvuka. Osnove kolor korekcije.
30. 8 . subota: Crveni tepih i premijera filma na zatvaranju 15. MFF-a.

Sve prijave slati najkasnije do 15. kolovoza na kontakt email: ideal.coric@gmail.com

(napomena: Nakon prijava bit će te izvješćeni o satnicama i mjestu održavanja radionice)

Pogledajte film s prošlogodišnje radionice:


 mob
Copyright © 2000-2019 MFF. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.