09/04/2018 Mediteran Film Festival
Prijavite film za 19. Mediteran Film Festival
Otvoren je natječaj za prijavu dokumentarnih filmova na 19. Mediteran Film Festival, koji će od 22. do 25. kolovoza 2018., biti održan u Širokom Brijegu. Na natječaju mogu sudjelovati autori dokumentarnih filmova iz 22 mediteranske zemlje koji svoje prijave pošalju do 20. svibnja 2018. godine. Detalji s uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na službenoj web stranici Festivala.

Mediteran Film Festival djeli filmove u natjecateljskom programu u dvije kategorije – selekciju kratkog dokumentarnog filma, u trajanju do 30 minuta, te selekciju dugog dokumentarnog filma, u trajanju više od 30 minuta.  Selektor festivala pregledat će sve filmove koji budu poslani najkasnije do 20. svibnja 2018. i čija prijava bude ispunjavala sve zadane uvjete.

O najboljima će za vrijeme 19. MFF-a odlučivati šesteročlani međunarodni žiri, koji će ocjenjivati filmove iz obje selekcije te tako dodijeliti MFF projektor u dugometražnoj, odnosno kratkometražnoj selekciji. Treću nagradu, tradicionalno, svojim glasovima za omiljeni film dodijelit će publika Festivala.






Copyright © 2000-2024 Mediterranean Film Festival. All rights reserved.