Vijesti

24/08/2018 Mediteran Film Festival
Treći dan festivala: Smijeh za početak i kraj
Magična avanturistička komedija 'Coco i velika tajna', iz programa MFF Fora, otvara treći dan festivala. Komedija koja je oborila sve rekorde gledanosti u Meksiku otkriva nam nevjerojatnu i fantastičnu Zemlju mrtvih, slaveći naše obitelji i tradiciju koja nadilazi vrijeme, kao i način na koji nas ona oblikuje, povezuje i usmjerava da slijedimo svoje snove.  

Program u konkurenciji kreće od 17 sati gdje ćemo vidjeti dokumentarce iz Izraela, 'Nevjerojatni dućan' redatelja Tomera Lahmya, Alona Markovitza i Avnera Azulaya te 'Njenim stopama' pod režijom Rana Abu Fraiha.  

Od 19 sati na programu je '90 sekundi u Sjevernoj Koreji' Ranka Paukovića, i 'Druga strana svega' Mile Turajlić. Konkurencija u 21 sat donosi egipatski film 'Egzil' Medhata Mageda i španjolsko 'Ispucavanje' Felixa Colomera. U 23 sata gledamo 'La rambla te noći', španjolskih redatelja Isaaca R. Folgarolasa i  Tànit Fernández te 'Prije nego moja stopala dodirnu tlo', izraelske redateljice Daphni Leef.  

Na otvorenom kinu u programu 'Domaćih autora' u 21 sat gledamo 'Puteve duhana' Mirka Pivčevića te u 22 sata igranu komediju Nevia Marasovića 'Comc Sans'.    


Copyright © 2000-2019 MFF. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.