Vijesti

15/07/2019 Mediteran Film Festival
Prijavite se na MFF SCHOOL 2019.
MFF School je multikulturalna filmska radionica koja se održava u sklopu Mediteran Film Festivala u Širokom Brijegu. Za vrijeme radionice koja se održava 11 dana, polaznici  pitchiraju ideje, snimaju, montiraju, te imaju premijeru filma na zadnjoj večeri festivala.

Ove godine MFF School radi dva filma: Prvi tim će raditi igrani film pod vodstvom Tylera Gundersona i Lucy Eagleson. Drugi tim će raditi  dokumentarni film koji će prikazati ovogodišnji proces produkcije, kao i prošlogodišnji utjecaj koji je radionica imala na polaznike i ostale građane. Ovaj tim je pod vodstvom Luke Grigga i Jacoba Ohare. Scenariji će se primati samo za igrani film, ali će polaznici sudjelovati u oba tima.

Program traje od 12. do 24. kolovoza u Širokom Brijegu,  a završava projekcijom nastalih filmova na završnoj večeri Mediteran Film Festivala.
Radionica će se održavati od 09:00h - 17:00h, a slobodan dan je 15. kolovoz. I ove godine radionica kao i sam festival podržan je od Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini.


Molimo vas da kliknete OVDJE ako se želite prijaviti na MFF School 2019!

Za više informacija o MFF School, posjetite našu Facebook stranicu.
Za gledanje naših prošlogodišnjih filmova, posjetite naš YouTube kanal.
Za više informacija o Mediteran Film Festivalu, posjetite nas ovdje.
Ako imate bilo kakvih pitanja, molim Vas da kontaktirate mffschool@gmail.com


MFF School s ponosom zajednički predstavljaju Mediteran Film Festival i Outside the Lens.


Voditelji MFF School radionice su:
Igrani tim: Tyler Gunderson - voditelj post produkcije u "YouTube Creative Studio" i  Lucy Eagleson - voditeljica programa u "Outside The Lens" filmskom kampu za mlade.

Dokumentarni tim: Luke Grigg - osnivač i direktor u “Circle3Productions” i Jacob Ohara  suradnik u “Outside the Lens”.
Uz dodatnu pomoć: Antonia Ćorića snimatelja u produkciji "Kadar" i  Tomislava Topića direktora MFF-aCopyright © 2000-2019 MFF. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.