Vijesti

15/07/2019 Mediteran Film Festival
Prijavite scenarij na MFF School

Otvoren je poziv za sve MFF School i Outside the Lens studente, prijatelje i obožavatelje da prijave scenariji za MFF School 2019!

Što to znači?: Ako ste zainteresirani da prijavite svoj scenariji, postoji mogućnost da baš Vaš scenariji postane film na ovogodišnjoj radionici. Svi scenariji moraju biti poslani na jacobohara@outsidethelens.org do 1. kolovoza 2019. Svi su pozvani da pošalju svoj uradak! Kada scenariji bude prijavljen, on će biti na raspolaganju studentima MFF School-a da ga iskoriste za svoj pitch na ovogodišnjoj radionici.

Na koji jezik da pišem svoj scenarij?: Ove godine smo primorani napraviti film koji je djelomično ili u potpunosti na Hrvatskom jeziku. Bez obzira, molimo Vas da pišete u jeziku koji Vam najviše odgovara, kako scenarije možemo prevesti na bilo koji jezik ovisno o potrebama produkcije.

O čemu bi trebao biti moj scenariji i postoji li neka tema?: Oba filma snimamo u Širokom Brijegu, Bosna i Hercegovina. Možete pronaći slike grada ovdje, te pogledate naše stare filmove ovdje. Za scenarije koji odgovaraju ovoj lokaciji, postoji veća mogućnost da će biti odabrani. Odgovaraju nam svi žanrovi priča od komedije, trilera, drame itd... Sve ideje su dobrodošle!

Mogu li surađivati s nekim: Da! Ohrabrujemo sve studente da surađuju s drugima i zajedno prijave scenariji.

Što ako moj scenariji bude odabran?: Ako Vaš scenariji bude odabran, i Vi ste na MFF School radionici ove godine, onda će te sudjelovati u pisanju finalne verzije scenarija s drugim piscima. Ako ne budete prisutni na MFF School radionici, onda će te djelomično sudjelovati u pisanju finalne verzije scenarija, putem Skype-a ovisno o Vašoj vremenskoj zoni od 13. do 19. kolovoza.

Ako trebate pomoć za vrijeme pisanja, ili neke natuknice i savjete. Možete se obratit jednom od mentora na mail: jacobohara@outsidethelens.org i lucy@outsidethelens.orgmob
Copyright © 2000-2019 MFF. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.