Vijesti

27/07/2019 Mediteran Film Festival
HT ERONET glavni sponzor jubilarnog 20. MFF-a
HT ERONET i ove je godine, 13. put zaredom, glavni sponzor jubilarnoga 20. Mediteran Film Festivala koji će se, od 21. do 24. kolovoza, održati u Širokom Brijegu.

''Ponosni smo što smo i ove godine partner i sponzor jednoga od najznačajnijih festivala u regiji – Mediteran Film Festivala, čime još jednom želimo naglasiti kako, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznajemo i podržavamo filmsku umjetnost, te uz sinergiju s najnovijim telco/ICT rješenjima, promoviramo digitalnu transformaciju društva. Već trinaest godina družimo se s ovim festivalom koji je, nema sumnje, postao svojevrstan brand na ovim prostorima'',  kazao je član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk.

U sklopu zbivanja na 20. MFF-u, HT ERONET će, na festivalskom trgu, a u skladu s motom – Digitalna kompanija za digitalno doba, osigurati profesionalno Wi-Fi i 4G pokrivanje, te urediti poseban kutak u kojemu će se posjetitelji moći informirati o svim uslugama i ponudama iz portfelja HT Eroneta.

Također, osmišljena je i posebna web aplikacija za online glasovanje za najbolji film u natjecateljskoj konkurenciji putem web platforme. Ove godine tu je i još jedna novina – filmovi s dosadašnjih festivala koji će korisnicima HT ERONET-a, besplatno i ekskluzivno, biti dostupni u HOME.TV videoteci, sve do 25. kolovoza.

Među njima ističemo film „Sestre“, autora Zdenka Jurilja, priču o sestrama Draženki i Šimi Čuljak koje su 1985. proživjele pravu kalvariju – u ledom okovanoj jami dubokoj deset metara, provele su sedam dana i osam noći. Film je upravo lani na MFF-u doživio svoju hercegovačku premijeru, a pobrao izvrsne kritike na festivalima diljem svijeta.

"Suradnja koja traje već duže vrijeme s HT Eronetom prerasla je u pravo partnerstvo. Kao direktor MFF-a mogu reći – da nije bilo dugogodišnjeg zalaganja HT ERONET-a za naš festival, možda ne bismo ni doživjeli dvadesetu obljetnicu. Sretni smo da imamo ovaj mali jubilej i da je naš partner HT ERONET odlučio još snažnije poduprijeti MFF kroz videoteku MFF-a na Home TV platformi, ali i na svim produkcijskim razinama ovogodišnjeg festivala", rekao je to Tomislav Topić, direktor Mediteran Film Festivala.

U sklopu nagradne igre na festivalu - „Nagrada publike“, HT ERONET je osigurao i glavnu nagradu. Također, MFF će u suradnji s pokroviteljem, prirediti druženje s poslovnim partnerima i korisnicima HT ERONETA na koktel domjenku, a u sklopu večeri otvaranja festivala.


Copyright © 2000-2019 MFF. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.