21/08/2020 Mediteran Film Festival
Posljednji dan 21. MFF-a: Iščekivanje pobjednika i festivalska premijera
Proglašenjem pobjednika, odnosno najboljih po odlukama dva tročlana međunarodna žirija u kategoriji dugometražnog i kratkometražnog dokumentarnog filma, u subotu 22. kolovoza u 21 sat, bit će zatvoreno 21. izdanje Mediteran Film Festivala.  

Nagrada za najbolji dugi dokumentarac na Mediteranu jeste Grand Prix festivala čiji je pokrovitelj HT Eronet, te Best Short za najbolji kratki film čiji je pokrovitelj Podravka.

Podsjećamo, u službenom programu 21. MFF-a natječe se dvadeset dokumentarnih filmova - deset dugometražnih i deset kratkih dokumentarca. Uz filmove iz konkurencije, virtualnim posjetiteljima na raspolaganju su i filmovi iz programa 'U fokusu', remek djela bh kinematografije koja prikazujemo u off programu 'Filmski centar Sarajevo' te film Zdenka Jurilja 'Radio Ganga'. 

festivalskoj videoteci ljubiteljima filmske umjetnosti, u suradnji s HT Eronetom putem HOME.TV platforme, ponudili smo i poneke od najboljih dokumentarnih filmova s prethodnih festivala.  Svi filmovi su dostupni putem digitalne platforme na službenoj festivalskoj stranici www.mff.ba, gdje možete pronaći i detaljne upute oko registracije za besplatno gledanje. 

Napominjemo, filmove ćete moći gledati do 22. kolovoza, u bilo koje vrijeme.  

Nakon proglašenja pobjednika na festivalskoj web stranici i društvenim mrežama bit će premijerno prikazan film nastao na ovogodišnjoj radionici MFF School.






Copyright © 2000-2024 Mediterranean Film Festival. All rights reserved.