23/08/2015 Mediteran Film Festival
Glasanjem za omiljeni film osvojite bogate nagrade!
Od sveukupno 17 dokumentarnih filmova u konkurenciji na 16. Mediteran Film Festivalu, gledatelji svojim glasom biraju dobitnika treće nagrade,  MFF projektora za najbolji film od strane publike.

No, glasanjem za omiljeni film sudjelujete i u izvlačenju, koje će se održati na zatvaranju MFF-a te možete osvojiti jednu od bogatih nagrada.

Treća nagrada za publiku na ovogodišnjem Festivalu jeste poklon bon u iznosu od 200 KM koji je iskoristiv u očnoj optici Sclera u Širokom Brijegu,  druga nagrada jeste City spa wellnes vikend za dvije osobe u City hotelu u Mostaru dok se za prvu nagradu pobrinuo naš generalni pokrovitelj HT Eronet.

Naime, prva nagrada za najsretnijeg glasača u kategoriji ‘Nagrada publike’ za najbolji film jeste smartphone LG G3, kojeg je osigurao HT Eronet, a čiji je dobavljač Dimotel iz Posušja.

Uz nagrade publike, na 16. MFF, koji će održati od 26. do 29. kolovoza možete osvojiti i vrijedne darove sudjelujući i na festivalskom filmskom kvizu. Izvlačenje sretnih dobitnika će se održati na zatvaranju Festivala, 29. kolovoza u 21 sat. Vidimo se na 16. MFF-u!






Copyright © 2000-2024 Mediterranean Film Festival. All rights reserved.