28/08/2015 Mediteran Film Festival
MFF pod zvijezdama: Otvoreno kino i Široki se vole
Drugu festivalsku večer  obilježio je izlazak Mediteran Film Festivala u kino na otvorenom. U programu 'Open air cinema', u suradnji s Operacijom kino, publika je pod zvijezdama uživala u brazilskom igranom filmu 'Druga majka'.

U nešto kasnijoj projekciji, također na otvorenom kinu, ljubitelji dokumentarnog filma imali su priliku vidjeti 'Duboku ljubav', nagrađivani film iz Poljske, koji je u programu 'Adria presents', MFF prikazao u suradnji s velikom filmskom mrežom HBO.

Bogat i šarolik program donijela je i konkurencija. Od 17 sati iz konkurencije dugometražnog filma, u kino dvorani Borak, prikazan je izraelski film 'Izravna linija', zatim su uslijedile projekcije filmova iz Hrvatske 'Riba ribi grize rep', 'Veruda – film o Bojanu', dok je u 19 sati prikazan i jedini bh film u konkurenciji,'Ćumuraši'.

U projekcijama od 23 sata vidjeli smo francusku 'Daphne ili dražesnu biljku', talijansku 'Naleenu', i izraelski film 'Jedno od troje'. Druženja na filmskom trgu nije nedostajalo ni drugu večer Festivala, koja je završila partijem s DJ Igorom u caffe baru Puž. Novi dan, donosi nove filmove.







Copyright © 2000-2024 Mediterranean Film Festival. All rights reserved.