09/08/2021 Mediteran Film Festival
MFF School: Filmske radionice za početnike
Prvi ciklus filmske radionice MFF School, koji je namijenjen za početnike, odnosno sve one koji do sada nisu sudjelovali u ovom projektu, započeo je u ponedjeljak 9. kolovoza u Širokom Brijegu.

Pod vodstvom mentora Hrvoje Bazine i Tvrtka Bubala, 18 polaznika sudjeluje na trodnevnoj radionici organiziranoj u sklopu Mediteran Film Festivala.

Osnove filma, scenarija, kamere i montaže samo su neke od tema koje će polaznici usvojiti.  Radionice za početnike odvijaju se u suradnji s Info centrom Europske unije u Bosni i Hercegovini.

Nakon početničkog dijela, polaznici će se u drugom ciklusu  MFF School, od 17. do 28. kolovoza 2021., sudjelovati u stvaranju kratkog igranog ili dokumentarnog filma. Tim učenika, mentora i predavača udružit će se u pisanju scenarija, produciranju, snimanju i montiranju filmova i tako proći kroz sve faze važne za nastanak filmskog djela.


Uz pomoć naših partnera iz organizacije Outside The Lens i produkcije Circe 3 producirat će se dva filma koji će biti prikazana na zatvaranju 22. Mediteran Film Festivala. 

I ove godine radionica kao i sam festival podržan je od Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini.







Copyright © 2000-2024 Mediterranean Film Festival. All rights reserved.